Виховна робота 2024 р.

Наприкінці березня 2024 року психологом ОАДФК Одеської політехніки з для здобувачів освіти коледжу проведена профілактична лекція-бесіда за темою  «Протидія торгівлі людьми в умовах воєнного стану». 

Метою заходу було підвищення рівеня поінформованості та усвідомлення гостроти проблеми торгівлі людьми. Здобувачі освітити обговорили причини, форми та ознаки цього явища.

На честь вшанування Шевченка Т.Г,  здобувачами освіти  ОАДФК Одеської політехніки, під керівництвом  Кожиної А.Г. були проведені проектні заходи на тему: “Митець в царстві духа”.

Художня виставка під керівництвом студентки Ольги Магдич долучає відвідувачів груп 221 ДЕВ, 232МВ, 232ВТС до живопису митця.

Відвідувачі мали можливість познайомитися художніми полотнами та  щоденниковими записами, образами і  людьми що залишилися у віках.

А можливість створити власноруч портрет Шевченка викликали зацікавленість і гарний настрій.

Локація “Спитай у Тараса Григоровича” користувалась популярністю Жартівливі гадання на Кобзарі і” вуса митця ” давали вічні відповіді.

І на останок, здобувачі освіти:

Мураховський Артур

Магдич Ольга

Бахчиванжи Ростислав

Митріченко Юлія

Чакір Олександр

Терновий Федір

Стеценко Катерина

Олейник Марія провели інтерв’ю про сьогодення України із відеорепортажем для Інстаграм.

Тарас Григорович Шевченко актуальний і сучасний як ніколи.

На початку березня 2024 року в ОАДФК Одеської політехніки відбулись спортивні змагання «Разом до Перемоги», в яких приймали участь здобувачі освіти 1 курсу навчання відділення транспортних систем та дорожньо-економічного відділення.

     З 19.02.2024 року по 26.02.2024 року в ОАДФК Одеської політехніки пройшли заходи, присвячені  Дню Героїв Небесної Сотні та 10-тої річниці від початку  російсько-української війни. Метою цих заходів є вшанування пам’яті героїв Небесної сотні, героїзму українських захисників: і тих, які полягли, і тих, які сьогодні зі зброєю в руках захищають суверенітет України.

Російські спецслужби активно використовують соціальні мережі та онлайн-ігри для того, щоб поширювати серед молоді дезінформацію та ідеї насильства, зокрема масшутінга та мінування закладів освіти.

01.02.2024 р. з метою формування у студентської молоді негативного ставлення до російської пропаганди та створенню ефективної системи протидії дезінформації у закладах освіти, за участю Науково-методичного центру ВФПО та відділу зв’язків з громадськістю управління патрульної поліції у Київській області Департаменту патрульної поліції,  відбулась онлайн зустріч з інспектором відділу зв’язків з громадськістю управління патрульної поліції у Київській області Департамента патрульної поліції Іванченко Євгенією.

     Здобувачі освіти ОАДФК Одеської політехніки та педагогічні працівники мали можливість ознайомитись з заходами протидії російської пропаганди та методами недопущення впливу дезінформації на молодь.

Проведення в ОАДФК Одеської політехніки вікторини «Фізика та автомобіль» серед здобувачів освіти 1 курсу під керівництвом педагогічного працівника Леонідової А.О.

22 січня 2024 року в ОАДФК Одеської  політехніки було проведено захід, присвячений Дню Соборності України. Здобувачі освіти та педагогічні працівники створили символічний «Ланцюг єдності», який став одним із важливих кроків  демонстрації Соборності України на шляху до незалежності. Під час заходу голова циклової комісіх соціально-економічних дисциплін Кожина А.Г. розповіла про значення цієї історичної події, здобувачі освіти дізналися історичні умови прийняття та підписання Акту Злуки УНР і ЗУНР у 1919 році. Окремо було наголошено на сучасному значенні цих історичних подій, важливості для України, народ якої  відстоює свою незалежність й територіальну цілісність. Саме тому соборність є і залишається в пріоритеті найголовніших наших національних завдань. Саме тому Соборність є метою Перемоги.

Запрошуємо здобувачів освіти та педагогічних працівників долучитись до проєкту “Єдина Україна” та лекції “СОБОРНА УКРАЇНА” у форматі онлайн.

До дня проголошення Акта Злуки Української Народної Республіки та Західноукраїнської Народної Республіки, Міністерство молоді та спорту України спільно з Українським інститутом національної пам’яті проведуть Всеукраїнську лекцію.

Якщо Ви прагнете оновити власні знання з історії України – запрошуємо на онлайн-лекцію присвяченому Акту злуки українських земель в одній державі.

Дата проведення: 18 січня 2024 року.
Час проведення: о 13:00.

Спікер: Марія Тахтаулова, кандидатка історичних наук, начальниця Північно-Східного відділу Українського інституту національної пам’яті.

ZOOM-посилання
https://us06web.zoom.us/j/83777689720
Meeting ID: 837 7768 9720
Passcode: 092580