Зустріч студентського активу з директором  ОАДФК Одеської політехніки

02.04.2024 року пройшла щорічна зустріч представників студентського активу ОАДФК Одеської політехніки з директором коледжу Мироненком Сергієм Володимировичем, також на зустрічі були присутні заступник директора з виховної роботи, голова студентського профкому та практичний психолог коледжу.

Під час зустрічі, Сергій Володимирович, поділився своїми думками та враженнями щодо навчального процесу, а також подякував здобувачам освіти за їхню цілеспрямованість та наполегливість у навчанні, особливо коли воно проходить у тяжкі для всієї України часи. Подякував нашим захисникам, які дають нам можливість навчатись.

Студенти, зі свого боку, мали можливість висловити свої думки та запитання щодо організації навчального процесу та покращення умов в коледжі. 

Ця зустріч підкреслила важливість взаємодії між адміністрацією коледжу та здобувачами освіти, які є головним джерелом енергії та натхнення для коледжу. Не зважаючи, не те, що зустріч пройшла у приміщенні, обладнаному під укриття під час повітряних тривог, відкритий діалог вдався, а спільна робота буде сприяти подальшому покращенню умов навчання та досягненню високих результатів.