Семінар на тему: «Сучасна проблематика транспортних систем»

З 04 лютого по 05 люте 2020 року на базі Одеського автомобільно-дорожнього коледжу проходив семінар на тему: «Сучасна проблематика транспортних систем», за участю лекторів Гентського університету:

          – професор Франк Вітлокс

          – професор Дірк Лауерс

          Програма семінару включала наступні лекції:

Дірк Лауерс – Планування стійкого міського трафіку, проблеми і інструменти

Френк Вітлокс – Міська мобільність та логістика

Дірк Лауерс – Безпека дорожнього руху

Френк Вітлокс – Міська логістика: вантажні перевезення та місто

          Студентам відділення транспортних систем лекції проводились англійською мовою з синхронним перекладом, який забезпечила циклова комісія «Іноземних мов».

          У лекціях були освітлені актуальні питання з роботи транспортних систем, а саме: мобільне місто, вулично-дорожня мережа з використанням штучного інтелекту, автомобілі з альтернативними видами палива, сучасна організація вантажних перевезень та інше. Лектори мали зворотній зв’язок з аудиторією, студенти задавали питання, вступали в дискусію. Загалом семінар пройшов на високому професійному рівні і показав напрямок для наступних зустрічей.

          Також були оговорені можливості навчання студентів ОАДК ОНПУ у Гентському університеті за програмою обміну. Викладачів кафедри «Транспортні системи і логістика» запросили до Гентського університету для проведення лекцій.